Zvěřinové týdny v restauraci Teátr
od 6. prosince 2024
Rok se nám pomalu blíží ke konci, ale skvělé chutě a vůně v Teátru se rozhodně na zimní spánek nechystají. Právě naopak! Od 6. 12. 2024 u nás totiž startují Zvěřinové týdny pro všechny milovníky poctivých jídel z českých luhů a hájů.
Jako předkrm jsme pro vás připravili zvěřinové rillettes s černým rybízem a pečenými jablky. Toto spojení jemně trhaného masa a sladkého ovoce vám navnadí chuťové pohárky na další divočinu.
Na zahřátí v mrazivých zimních dnech vás čeká naše bohatá jelení gulášová polévka provoněná čerstvou majoránkou a jalovcem. Jak se říká, polévka je grunt, a zrovna gulášovka toto rčení dokonale potvrzuje.
Hlavní chody jsme vybrali tak, aby si každý přišel na své. Pokud máte rádi houby, ochutnejte kančí medailonky s omáčkou z hříbků s bramborovým muffinem s bylinkami a konfitovaným česnekem. Tradiční kombinace masa a lesních hub je zkrátka neodolatelná.
Zvěřina a víno k sobě patří, takže nechybí konfitovaná dančí kýta na víně, zelenině a rozmarýnu, doplněná sametovým dýňovým pyré. Nechte se unést jemností masa a dokonalou kombinací chutí tohoto veskrze tradičního receptu.
No a těm, kteří dávají přednost pořádnému kusu masa, připravíme steak z jeleního hřbetu sous-vide, podávaný s křupavými bramborovými rösti a omáčkou demi glace s višněmi. Budeme moc rádi, když si vychutnáte toto dokonale šťavnaté maso a dáte nám vědět, jak vám chutnalo.
Jako vždy u našich akčních nabídek nesmí chybět něco sladkého. Co byste řekli na karamelový koláč s ořechy a smetanou? Taková kombinace vám udělá v bříšku jako v pokojíčku.
Rezervujte si stůl online nebo na telefonu +420 533 316 443 a přijďte si do Teátru vychutnat pořádnou divočinu!
Těšíme se na vás v Teátru!